Kolbäcksgränd 5

Bagarmossen, Stockholm Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Friheten
Om föreningen
Avgift
3 812 kr/mån
Pris/m²
41 293 kr/m²
Antal besök
3 633
Dagar på Hemnet
8

Kan detta vara Bagis finaste tvåa? På lugn återvändsgata ges nu tillfälle att förvärva denna smakfulla tvåa som andas tidsenlig charm. En trappa upp i huset kliver ni in i en bostad med generös takhöjd och ett genomgående ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här erbjuds en social planlösning där varje kvadratmeter disponeras på bästa sätt. Stora fönsterpartier, vackra detaljer i original såsom golv, platsbyggda garderober. Även det tidsenliga köket har varsamt renoverats i funkisanda och utrustats med en komplett maskinpark från Siemens. Pricken över i:et är den stora balkongen i söderläge som solen skiner på större delen av dagen mot kvällskvisten.

Brf Friheten är en mycket omtyckt och välskött förening som består av 260 lägenheter. Föreningen är Bagarmossens äldsta och erbjuder möjligheten till att nyttja övernattningsrum, hobbyrum samt en fest- och föreningslokal. Möjligheten finns även till att hyra garage, p-plats samt extra förråd. Den mysiga innergården är en given plats för små som stora, då det finns möjlighet till både avkoppling och lek. Föreningen tillhandahåller även tre lådcyklar, varav en är en elcykel, som medlemmarna kan låna.

Ett stenkast bort ligger även det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad och möjligheter till paddelturer på sommaren, och skridskor samt skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar er in till innerstaden på ca 15 minuter och buss 161 tar er via söderort till Gröndal.

Här har ni verkligen en bostad att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede