Svampskogsvägen 152 - 28 kvm uteplats!

Bällstaberg, Vallentuna kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Förening
BRF Skogsbrynet i Vallentuna
Om föreningen
Avgift
3 184 kr/mån
Pris/m²
43 545 kr/m²

Fantastisk markplans 2:a med stor trädäckad uteplats om ca 28 kvm i perfekt sydvästläge och harmonisk utsikt. På uteplatsen finns det gott om plats för grill, matbord åt större sällskap och loungegrupp. Uteplatsen har staket runt vilket ger ett insynsskydd. Planlösningen är perfekt planerad med öppet mellan kök och vardagsrum vilket ger sociala umgängesytor. Kvalitetskök från Myresjökök med vitvaror från Siemens. Stilrent badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovan. Klädkammare finns med gott om plats för förvaring och i hallen finns skjutdörrsgarderober. Sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober.

Här bor man i en välskött förening som består av 60 bostadsrätter. Här finns 49 carportplatser, 16 parkeringsplatser med el, 22 parkeringar utan el och 1 mc-plats. Utöver detta finns även 11 gästparkeringar. En solcellsanläggning bestående av 295 st solcellsmoduler har installerats med driftsättning i oktober 2019 vilket gör att fastigheten kan skapa egen el från solljus vilket minskar elkostnader, minskar förorening, minskar beroendet av elbolag och höjda elpriser samt att det ökar värdet på fastigheten.
Likvida medel vid årets slut (2020) uppgick till 3 107 076 kr. Lån per kvadrat (2020) uppgick till 7664 kr.

Här bor man bra i ett lugnt och skönt område med närhet till roslagsbanan som trafikerar in till Stockholm Östra på ca 25 minuter. Här finns även buss utanför porten. Här bor man även med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutik, lekplats, padelhall och natur. Med bil når man Arninge C på ca 10 minuter och Täby centrum på ca 15 min.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Vallentuna

Kontakta mäklaren

Sebastian Eriksson

Svenska Mäklarhuset Vallentuna
Mäklare Sebastian Eriksson, Svenska Mäklarhuset Vallentuna
0739-402 400