Harpsundsvägen 157, 2tr

Bandhagen / Högdalen, Stockholm Se på karta

2 600 000 kr

2 250 000 kr +16%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Högdalen i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 544 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
39 394 kr/m²
Antal besök
1 523
Dagar på Hemnet
15

ACCEPTERAT PRIS 2,6 - RING FÖR VISNING .Välkommen till denna ljusa 2:a med hörnläge och fönster i två väderstreck. Modernt kök med bra arbets- och förvarings möjligheter, separat sovrum samt en stor balkong i lugnt läge in mot gård. Just denna typ lägenhet är unik och skiljer sig mot många andra i området. Lägenheten går att med enkla medel bygga om till en 3:a så att du får ett sovrum / arbetsrum. Helkalkat badrum i smakfulla färger, utrustat med badkar, tvättmaskin, wc och handfat. Lägenheten är mycket fräsch och nyrenoverad och stambytt badrum.

På Harpsundsvägen 157 bor man på en attraktiv adress med direkt närhet till T-bana och Högdalens centrum som erbjuder en stort serviceutbud såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, 2 olika gym, badhus, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m.

Brf Högdalen är en utav de riktigt stora och stabila föreningarna i söderort, föreningen har en belåningsgrad på endast 2 047 kr/kvm! (Årsredovisning 2019).

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 20 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till bad på sommaren.

Populära Bandängens parklek ligger en kort promenad bort. Här kan barnen träffa djuren och leka på lekplats med klätterställning och gungor. Det finns dessutom en barnbadplats på sommaren och isbana på vintern. Bakom huset finns en bilfri väg som leder ända fram till parkleken, en trygghet för de små!

Varmt välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Per Knaust

Notar
Mäklare Per Knaust, Notar
0708-99 79 47
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019