Harpsundsvägen 49

Bandhagen / Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Närbilden
Om föreningen
Avgift
2 989 kr/mån
Pris/m²
39 474 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklare eller boka online för visning.

Högst upp i huset med låg avgift! Välkommen till Harpsundsvägen 49 och denna 50-taltvåa i attraktivt gavelläge. Här bor ni i populär förening som har flera av de stora renoveringarna bakom sig.

Bostaden är genomgående bra planerad och har ett rymligt allrum, stort kök och ett sovrum med gott om plats för större säng samt förvaring. Här finns flertalet av de charmiga originaldetaljerna kvar som skvallrar om ett ljuvt 50-tal. Bostaden har med sitt eftertraktade gavelläge fönster i två väderstreck vilket ger ett rikligt ljusinsläpp. Högt och insynsskyddat där sovrum och kök blickar ut mot lugnt skogsparti.

Här bor ni på ett lugnt och avskilt läge, med balkong i sydvästligt läge, och har enbart en minuts promenad till centrum där service, kommunikationer, restauranger, gym, sporthall mm. erbjuds.

Här bor ni i populära Högdalen som växer så det knakar. Avskilt läge men ett stenkast till Högdalens centrum. Väl där finns tillgång till bl.a. flertalet dagligvarubutiker, bibliotek, apotek, BVC, bageri, systembolag samt bad- och idrottshall. Dessutom finns en större stormarknader för livsmedel bara några minuters bilväg mot Älvsjö till. I området finns flera förskolor samt närhet till skolor för årskurs F-9. Från Högdalen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ynka 19 minuter. Flertalet busslinjer passerar även här som tar dig till bl.a Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i samt en bit bort finns sjön Magelungen. Ett tips till den stora familjen är parkleken Bandängen dryga kilometern ifrån bostaden. Här erbjuds allt ifrån fika till lek till djur. I Högdalen finns även en av Europas största skateparker, bara några hundra meter från bostaden.
Boende i området tipsar även om promenader till Högdalstoppen & Snösätra, ett naturreservat i Rågsved friområde.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Rosenberg

Notar
Mäklare Andreas Rosenberg, Notar
0709-997921
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021