Olshammarsgatan 85 “ACCEPTERAT PRIS”

Bandhagen, Stockholms kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
Riksbyggens BRF Stockholmshus nr 17
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 755 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
37 719 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. Välkomnande och rymlig hall som erbjuder bra möjligheter till avhängning av ytterkläder och skor. Vidare in i lägenheten möts du av det ljusa och rymliga vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor, plats för ett större möblemang samt matbord. I anslutning till vardagsrummet finner du köket med stora arbetsytor samt plats för ett matbord där trevliga måltider kan tillbringas.

Ormkärr är ett omtyckt bostadsområde bestående av trevliga flerbostadshus med bostadsrätt och tre olika radhusområden. I Ormkärr finns idag en låg och mellanstadieskola, förskola och fritidsverksamhet. Passerar man bron över till Hagsätra kommer man till Hagsätra centrum på mindre än 5 minuter. Här finns tunnelbana, mataffärer, apotek, bibliotek samt vårdcentral och tandläkare.

Dessutom finns här bland annat restauranger, sport och klädesbutik samt en blomsteraffär. Bakom Hagsätra centrum ligger Hagsätraskolan med låg-, mellan- och högstadium. Området har goda motionsmöjligheter för dig som önskar ha snabbaccess för motion. Ormkärrsskogen är perfekt för joggingturen, promenaden med hunden eller varför inte ta med en termos och fika för att ge sig ut på svampplockning.

Bland annat finns här Flex Gym, välbesökta och omtyckta Älvsjöbadet och goda promenad och cykelvägar; bland annat Hälsans stig, en naturskön slinga i varierade miljö som sträcker sig runt Hagsätra, Högdalen och Rågsved. I Högdalen finns även inomhusbadet Högdalsbadet som har gym, aerobics, spinning mm. Vintertid erbjuds skridskoåkning vid Hagsätra IP.

Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt privat visning 072 986 13 43.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Kontakta mäklaren

Andy Shabo

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Mäklare Andy Shabo, Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
0729861343