Röda Gatan 6C

Berga, Kalmar Se på karta

1 025 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
Riksbyggen BRF Arkaden
Om föreningen
Avgift
3 981 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
15 185 kr/m²

Välkommen till en ofta efterfrågad tvåa på Röda gatan! En gata och en förening som fullständigt blommat! Om det är tack vare den omtyckta föreningen eller det trivsamma området är svårt att säga. Vad jag med säkerhet kan säga är att du helt klart bor i ett av kvarterets mest populära hus. Fritt från insyn och med närhet till tvättstuga och parkering!

Cirka 67 generösa kvadratmeter har noggrant fördelats och planerats. Här har nuvarande ägare renoverat. Och renoverat. Och renoverat. Vågar påstå att varenda kvadratmeter förbättrats, förfinats och förnyats. Renoveringen börjar redan i hallen. Med ett ljust och påkostat parkettgolv från Kährs. Ett golv som är återkommande i samtliga rum. Vidare i badrummet kan du förvänta dig ett badrum likt de du finner i det senaste inredningsmagasinet. Exklusiva val av kakel och klinker. Det nya köket stavas perfektion. Gråa toner möter detaljer i mässing. Här bjuds du på vad som känns som milslånga arbetsbänkar. Perfekt när ni är många som stökar i köket.

Genomgående för bostaden är gott om ljusinsläpp, nya ytskikt och goda förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober. Balkong är placerad till förmån för solen och garanterar många sköna soltimmar under eftermiddag och kväll.

Brf Arkaden är en förening känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens innergård. Här bor du i ett lugnt och trivsamt kvarter med närhet till mataffär, grönområde och kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630