Sagovägen 23

Berga, Kalmar kommun Se på karta

875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
Riksbyggen BRF Trollet
Om föreningen
Avgift
3 692 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
13 889 kr/m²

Välkommen till en ofta efterfrågad tvåa på Sagovägen! En gata och en förening som fullständigt blommat! Om det är tack vare den omtyckta föreningen eller det trivsamma området är svårt att säga. Vad jag med säkerhet kan säga är att du helt klart bor i ett av kvarterets mest populära hus med stor inglasad balkong mot väster.

Cirka 63 generösa kvadratmeter har noggrant fördelats och planerats. Säga vad man vill men den bästa inredningen står ändå alltid ljuset för. Med fönster i två väderstreck snuvas du inte på många soltimmar, varken på förmiddagen eller eftermiddagen. Ditt badrum är påkostat och totalrenoverat. I köket har dåvarande charm och stil bevarats och ditt vardagsrum sträcker sig över många kvadratmeter med en ljuvlig, inglasad balkong som avslut. Din balkong garanterar många sköna soltimmar under eftermiddag och kväll.

Brf Trollet är en förening känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens innergård. Här bor du i ett lugnt kvarter med närhet till mataffär, grönområde och kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021