Hovetorpsgatan 60

Berga, Linköping Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61,2 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
Riksbyggen BRF Linköpingshus nr 15
Om föreningen
Avgift
2 684 kr/mån
Driftkostnad
2 688 kr/år
Pris/m²
19 526 kr/m²
Antal besök
1 695
Dagar på Hemnet
17

Trivsam tvårummare med balkong på Hovetorpsgatan! Här välkomnas du av trevliga och välskötta innergårdar med blomsterrabatter och sittgrupper. På gårdarna finns stor grönska, vinbärsbuskar och andra fruktträd till medlemmarnas förfogande. På första våningen ligger denna välskötta bostad om 61,5 kvadratmeter. Trevlig planlösning som inrymmer en hall med mycket förvaring, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv samt ett sovrum med flera garderober. Utöver det erbjuds ett kök som är öppet mot en naturlig matplats. Dessutom finns två våtutrymmen, ett med en wc och ett med duschplats. Bostadens balkong nås från två håll, en utgång i sovrummet och en utgång från köket.

Beläget i grönskande omgivningar i Berga alldeles intill Tinnerbäcken. Precis i närheten finns mataffärer och bra närservice. Här finns dessutom bra bussförbindelser och cykelvägar in till city. Mycket välordnad förening! Här finns tillgång till uppskattade gemensamma ytor såsom övernattningslägenhet, hobbyrum, gemensam tvättstuga och källarförråd.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping