Lillgårdsgatan 18

Berga, Linköping Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Vitsippan i Linköping
Om föreningen
Avgift
2 512 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år
Pris/m²
21 949 kr/m²
Antal besök
1 209
Dagar på Hemnet
14

Välkomna in i denna hemtrevliga och moderna tvårummare belägen i populära Berga. En lägenhet utöver det vanliga som genomsyras av vacker fiskbensparkett och stuckaturer.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder trevligt kök med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna. Från denna delen av bostaden nås balkongen som vetter mot föreningens innergård i sydvästligt läge. Balkongen är rymlig och här finns plats för balkongmöbler. Vidare erbjuder bostaden ett fräscht badrum med stilrena och snygga val av material. Lägenhetens sovrum är väl tilltaget med gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående renoverats mellan 2020 och 2021.

Brf Vitsippan är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Som medlem i föreningen finns tillgång till gemensamma tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, övernattningsrum och återvinningsrum. På gårdarna finns stor grönska med flera uteplatser.

I Berga bor du med närhet till goda kommunikationer, grönområden och promenadstråk. Med cykelavstånd nås Linköpings stadspuls, resecentrum, SAAB, Universitetet och Mjärdevi med bara några minuter.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.