Sunnanvindsgränd 116

Berghem, Järfälla kommun Se på karta

1 890 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1984
Förening
HSB BRF Nydal i Järfälla
Om föreningen
Avgift
4 034 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
30 484 kr/m²

Bostäder kan smyga sig på en och försiktigt inleda sina trevande övertalningsförsök. Eller så tar de en med storm, utan att ge den minsta chans att värja sig. Till den senare kategorin hör definitivt den här välplanerade tvåan på Sunnanvindsgränd 116.

Hallen slår an tonen genom att erbjuda goda möjligheter för avhängning samt förvaring av hela familjens arsenal av ytterkläder, skor och prylar. Köket finner ni direkt till vänster. Ljust och härligt med goda arbetsytor för den trollande hemmakocken. Tar ni istället vägen rakt fram så ber vardagsrummet er att stiga på för att direkt visa upp sitt eleganta parkettgolv och erbjuda plats för både en stor soffgrupp samt bokhyllor. Perfekta sällskapsytor. Det är även här ni finner utgången till bostadens mysiga uteplats, en utav två. Att den ligger på gaveln gör den inte mindre imponerande. Väl inne igen leder parketten er tillbaka och mot bostadens rymliga, lättmöblerade sovrum.

Såhär långt behöver ni inte längre fundera över potentialen och alla inredningsalternativ som är möjliga utan kan hänge er åt att syna klädkammaren samt bostadens rymliga badrum med badkar. Avsluta sedan med en promenad i området och ni kommer att känna hur alla bitar faller på plats, här i familjära Berghem.

Jag gissar att vi ses på visningen?

Hjärtligt välkomna!

Här, i lugna Berghem, bor ni ett mysigt, barnvänligt område med Järvafältet som granne och endast en kort promenad till både skolor, förskolor samt kommunikationer.

HSB Brf Nydal är en populär förening som erbjuder både uthyrningslägenhet, gym, festlokal samt bastu. Bostaden har även ett tillhörande förråd.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.