Bergnäsvägen 16 A

Bergnäset, Luleå kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Biarea
4 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
Riksbyggen BRF Bergnäshus nr 1
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
4 181 kr/mån
Pris/m²
23 846 kr/m²

Ljus, trevlig lya med välplanerade 58 m² fördelat på två rum och kök, våning 1, endast några trappsteg upp till ditt nya hem!

Fint första intryck av ljus, bred hall med nyare ekparkettgolv. Känslan förstärks när man kommer in i det fräscha köket som är totalrenoverat 2013-14, snyggt med högblank vit köksinredning matchat med mörka detaljer som laminatbänkskivor i valnöt och mörkt laminatgolv. Planlösningen är luftig och rummen väl tilltagna i storlek med kvadratiskt sovrum och vardagsrum som, förutom soffan och tv-hörnan, även rymmer extra matbord. Köket är däremot inte så stort, matplats rymmer dock ett bord för 4 personer och i samband med renovering är köksinredning omfördelad på en vägg vilket medför att rörelseytan blivit större i köket.

Vardagsrum har äldre ytskikt, original parkett, samt utgång till ny, fräsch inglasad balkong på ca 8 m², söderläge med utsikt ut mot föreningens grönområde, avskilt och lugnt läge. Sovrum, vältilltaget med nyare ekparkettgolv, äldre tapeter. Inbyggda garderober i gammalt stuk som enkelt kan fräschas upp och detsamma gäller klädkammare i hallen.

Här finns möjligheten att bo naturnära, attraktivt och centralt i trevliga och klassiska kvarter med närhet till bland annat matbutik, restauranger, vårdcentral, skolor och förskolor. Naturen lättillgänglig med flera badstränder, motionsslingor i den fina hedskogen och promenadslingor efter älvstranden, en kort promenad bort. Cykel- och gångavstånd in till innerstan med handel, restauranger och andra nöjen. En fräsch våning med ett mycket bra läge i Bergnäsets äldre kvarter.

Brf Bergnäshus 1 består av 75 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bekvämt beläget i husets källare finns en av föreningens tvättstugor. Utöver detta har föreningen även bastu och övernattningsrum som kan nyttjas för gäster till boende i föreningen.

Läs mer hos mäklaren
Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Lis-Marie Pettersson

Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare
Mäklare Lis-Marie Pettersson, Lis-Marie Pettersson Fastighetsmäklare
0706602600