Källgatan 11

Bergviken, Luleå kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Nej
Byggår
1950
Förening
BRF Bokskogen 20
Om föreningen
Avgift
953 kr/mån
Pris/m²
40 556 kr/m²

Charmig lägenhet belägen på attraktiva Bergviken! Varmt välkommen en trappa ned till denna minitvåa om 27 kvadratmeter! Lägenheten är fördelad med ett allrum med plats för både soffa och annat möblemang, fullt utrustat kök med köksö, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovrum med garderob. Lägenheten är byggd 2015 och har enhetligt parkettgolv med vattenburen golvvärme, vita väggar och infällda spotlights i taket.

Otroligt låg månadsavgift på 953 kr där värme och vatten ingår. Det finns ett mindre gemensamt förråd som ligger i direkt anslutning till lägenheten. Mysig innergård med gräsmatta, träd och buskar. Det finns ledigt parkeringsplats med motorvärmare för 350 kr/mån för den som önskar det! Fastigheten är ansluten till Lunets fibernät och du väljer fritt mellan flera olika tjänsteleverantörer för både bredband och TV. Möjlighet till snabbt tillträde!

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28