Sigillgatan 175

Björkhaga, Örebro Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1983
Förening
HSB BRF Dimman 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 763 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
22 308 kr/m²
Antal besök
2 257
Dagar på Hemnet
16

Söker ni en stor två med radhuskänsla, ja då är detta boende helt rätt för er. Här har säljaren lagt ner mycket kärlek på bostadens båda uteplatser och på baksidan skapat en oas där ni bara kan slå er ner och njuta efter en hård arbetsdag. Ny gräsmatta har planterats, fruktträd, vinbärsbuskar och rabatter med bl.a. flertalet sorter av rosor och tulpaner. Här har också en pergola byggts och en hög häck är planterad för att skapa ett grönskande insynsskydd. På framsidan har marksten lagts och även här har blomsterrabatter anlagts.

Bostaden som är på 71,5 kvm känns ljus och luftig. Kök med vita skåpluckor och fullstor kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns även plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och härifrån når ni bostadens baksida. Badrummet är renoverat 2014 och har kaklade väggar i vitt, en mörk våtrumsmatta och dusch med glasväggar. Separat tvättstuga med tvättmaskin som ligger i anslutning till köket. I bostaden finns en klädkammare/förråd och på framsidan ett utvändigt förråd. Genomgående parkettgolv i bostaden, utom i sovrummet där ett laminatgolv ligger.

Avgiften till föreningen på 3 763 kr/mån inkluderar värmeleverans, vatten, sophämtning, kabel-tv och bredband från Comhem.

Stabil bostadsrättsförening som inte planerar för någon avgiftshöjning. Det finns en fin kvartersgård att tillgå som har festlokal, gym, bastu och relax samt tvättstuga. I området finns fria parkeringsplatser och möjlighet att kunna hyra garageplats i föreningen (sep. kö).

Björkhaga är ett lugnt och barnvänligt område och här finns förskolor och Björkhagaskolan åk F-3. Strax intill ligger med Karlslundsskogen med motionscentral, elljusspår och fina skidspår vintertid. Karlslund med sina mysiga promenadstråk, herrgård och ridhus är inom cykelavstånd. Promenadavstånd till Haga Centrum med mataffärer, vårdcentral, badhus och gym. Björkhaga har goda bussförbindelser med hela 3 busslinjer med direktbuss både till Universitetssjukhuset och Örebro Universitet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro