Kommande

Skanörvägen 10

Björkhagen, Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1949
Förening
BRF Stockholmshus 12
Om föreningen
Avgift
2 136 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
78 816 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna trevliga funkis 2a på Skanörvägen 10. Här bor du ett stenkast från Björkhagens Tunnelbana bland tallar och lekplatser uppe på en höjd. Bostaden är perfekt disponerad på 38 kvm och har två uteplatser på både fram och baksida. Här finner du en bostad komplett för paret eller varför inte singeln. Bostaden är en gammal butikslokal som byggdes om 2014 vilket gör den unik i sin utformning. Samtliga rum är målade i vit kulör och genomgående parkettgolv. Här finner du ett modernt kök som har allt du behöver för att kunna laga vardagsmat såväl som en mer avancerad måltid. I köket har du en öppen planlösning mot det trevliga allrummet med högt i tak och höga fönster från golv till tak. Här finns plats för matbord och soffmöblemang. På somrarna kan du avnjuta en trevlig måltid ute på framsidans uteplats, där du även kan odla och hämta kryddor till matlagningen. Bostaden har gott om förvaring i hallen och ett modernt badrum med dusch och handduksvärmare. Sovrummet ligger i anslutning till terrassen på baksidan där du kan njuta av en kaffe i förmiddagssolen.

Detta är en kommande annons. Kontakta mäklaren för visningar.

Övrigt
-Förråd på markplan samt ett mindre förråd.
-Cykelförråd på markplan.
-Flexibelt tillträde från och med 1 augusti.
-Mindre spricka i induktionshällens ena kant.
-Uteplatsen på framsidan avgränsar mot grannens. Som lägenhets innehavare har du endast den stenlagda delen, gräset är föreningens mark.
- Under hösten, kommer det ske en isolering av golven i bostaden och man kommer därför eventuellt behöva ta bort altanen tillfälligt,

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Josephine Lantz

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Josephine Lantz, HusmanHagberg Enskede
0700404420

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.