Tegelbruksvägen 11B

Blomängen, Östersund Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Byggår
1991
Förening
Riksbyggen BRF Östersundshus nr 35
Om föreningen
Avgift
5 415 kr/mån
Driftkostnad
4 128 kr/år
Pris/m²
21 429 kr/m²
Antal besök
1 179
Dagar på Hemnet
10

Högst upp i huset med en fantastisk utsikt över takåsarna, Storsjön och fjällen finner ni denna ljusa och rymliga 2:a i populära Ljungen som erbjuder trivsamt seniorboende för er i ålder 55+, i bostadsrättsform. Här njuter ni av utsikten från den inglasade balkongen med solsäkert läge och hela lägenheten genomsyras av det genomgående ljusinsläppet i tre väderstreck. Balkongen blir här verkligen till ett extra rum under stora delar av året. Här bor ni på översta våningen utan ytterligare grannar precis inpå.

Lägenheten är mycket välplanerad med gott om förvaringsmöjligheter i hall, kök och sovrum. Här är det enkelt att bo och förflytta sig då lägenheten ej har några trösklar. I badrummet finner ni förutom dusch och wc, även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare alltför trivsel och enkelhet. I sovrummet ryms dubbelsäng för er som önskar och i vardagsrummet erbjuds både ett härligt ljusinsläpp och gott om utrymme för sällskapsmöbler,

Lägenheten är belägen i populära Ljungen där det ordnas välbesökta aktiviteter i föreningens gemensamma utrymmen. Här finns även bibliotek och vävstuga samt ett övernattningsrum för medlemmarna att hyra. Här är det enkelt att både bo och transportera sig runt Östersund med goda bussförbindelser. Servicen i området är fantastiskt bra och ni finner här exempelvis livsmedelsbutik, restaurang, frisör, café och kiosk precis runt knuten.

Möjlighet till privat visning finns redan nu, kontakta mäklaren vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 10
    maj
    Idag kl. 16:00–16:30
    Föranmälan krävs! Anmäl er via bjurfors.se eller kontakta fastighetsmäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.