Lindormsgatan 3

Borås, Borås Se på karta

935 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Våning
3
Förening
BRF Kragskivlingen i Borås
Om föreningen
Avgift
3 467 kr/mån
Pris/m²
17 981 kr/m²
Antal besök
2 191
Dagar på Hemnet
27

Här på Lindormsgatan 3, bor ni bekvämt i en renoverad och fräsch lägenhet där ni kan flytta in direkt och njuta. Lägenheten erbjuder en ljus och fin hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderober, vardagsrum med plats för sociala stunder och utgång till en inglasad balkong. Vardagsrum med ett vackert nyslipad fiskbensparkett och ett härligt högt läge med fin utsikt mot naturen. Kök, som renoverats smakfullt hösten -18, med praktiskt förvaring och plats för matgrupp, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderober. Badrummet är stilrent och helkaklat. En fin och trivsam lägenhet med många plus!

P-platser finns i föreningen (separat kö) och p-platser finns på den allmänna parkeringen bredvid, vilken erbjuder månadsbiljett.

Här bor man i ett lugnt område och ett trevligt läge med närhet till Almenäs med fina badmöjligheter, Sjöbo torg med mataffär, bibliotek, pizzeria, härliga motionsspår längs med viskan samt närhet till Knalleland med dess utbud i form av affärer, restauranger, träningsmöjligheter. Bra busskommunikation till Knalleland, högskolan och Borås centrum.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan i dag/ Mvh Frida Celind Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borås