Snöågatan 6A

Borlänge, Borlänge kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Vägaren i Borlänge
Om föreningen
Avgift
3 358 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
13 984 kr/m²

Välkommen till Forssa och en trevlig tvåa på Snöågatan 6A!

Bostaden om 64 kvm är mycket trivsam och har en riktigt bra planlösning med ljusinsläpp i tre väderstreck. Nuvarande ägare har byggt ut klädkammaren och förvandlat den till ett mindre sovrum. Det underlättar för den som vill dela lägenheten med ett barn men inte vill dela sovrum och slippa sova i vardagsrummet.

Bra förvaring finns i stället i en bred skjutdörrsgarderob i hallen. Köket har bra arbetsytor och en trevlig matplats. Sovrummet är rymligt och badrummet är helkaklat . Vardagsrummet har parkettgolv, fondvägg och utgång till balkong . Du borde verkligen ta en titt på den här lägenheten. Den inrefonden innehåller ca 15 500 kr vilket kan användas till renoveringar på lägenheten.

Läget i Forssa är riktigt bra och HSB föreningen är mycket stabil. Området är mycket populärt tack vare närheten till Borlänges populäraste strövområde; Älvrundan, Gammelgården, Forssa centrum med mataffär, restauranger m.m. Flera förskolor och skola från F-klass till 9:an finns i området så det här är en riktigt bra bostad för det ungar paret eller den ensamstående. Den passar även för de något äldre men som vill bo lugnt och skönt lite utanför bruset.

Anmäl dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Mikael Björklund

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Mikael Björklund, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
0703152815