Vänortsgatan 4E

Bosgården, Mölndals kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Björlin i Mölndal
Om föreningen
Avgift
4 510 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
36 207 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna tvåa möts du av en ljus lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Den här lägenheten har en alldeles särskild hemtrevlig känsla över sig. Här är de fräscha ytskikten framträdande och skapar känslan av ett modernt hem som är enkelt att bo i.

Trevlig innergård med stora grönytor och möjligheter till grillning samt fina planteringar. I området finns roliga lekplatser för de små. Du som boende har även tillgång till den gemensamma tvättstugan som du finner i grannbyggnaden och även bastun som du som boende får nyttja. Förutom den väl planerade planlösningen med goda förvaringsmöjligheter i lägenheten tillhör även vind- och källarförråd som du finner i samma byggnad som lägenheten.

Detta trivsamma och omtyckta område i Bosgården är ett område som ger närhet till det mesta som behövs i vardagen. Inom gångavstånd nås allt från matbutik, flertalet förskolor och skolor, Safjällets naturområde, Sahlgrenska och spårvagnshållplats med goda kommunikationer till centrala Göteborg som nås på under 10 minuter. Mölndals innerstad med Mölndal station och nya gallerian ligger inom gångavstånd. Även Brogyllen är ett populärt bageri i området där man kan inhandla frukostfrallorna.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Mölndal

Kontakta mäklaren

Jennifer Ahlborg

SkandiaMäklarna Mölndal
Mäklare Jennifer Ahlborg, SkandiaMäklarna Mölndal
079-302 53 00