Bågevägen 95A

Bosvedjan, Sundsvall Se på karta

795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
-1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
HSB BRF Bosvedjan i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
3 734 kr/mån
Driftkostnad
3 228 kr/år
Pris/m²
12 823 kr/m²
Antal besök
3 215
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till denna ljusa, rymliga och fint renoverade markplanslägenhet belägen i Bosvedjan, närmare bestämt Bågevägen. Här har du nu chansen att förvärva en 2:a i markplan med egen altan, i Sveriges näst största bostadsrättsförening

Lägenheten i sig rymmer en öppen och rymlig hall med inbyggda garderober, i anslutning till hallen finner man en större klädkammare/"walk in closet". Ett modernt kök med goda arbetsytor och förvaring här finns också plats för ett matbord vid fönstret, samt ett sovrum med utgång till altanen i fint solläge. Ett vardagsrum där man ett fint ljusinsläpp från de stora glaspartierna, ett välplanerat badrum med kakel, klinkers och golvvärme.

Hela lägenheten har fina ytskikt och en hög standard. Denna lägenhet är ett måste att se på plats.

På mycket kort avstånd från lägenheten finns både busshållplats och vacker natur.

Brf Bosvedjan är en välskött förening som kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma lokaler så som gym, festlokal, övernattningslägenhet samt bastu/relax.

Föreningen har utfört många större renoveringar genom åren. Lägenheten har en låg månadsavgift inkl värme, vatten, sophantering, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen har s.k. gemensamhetsel vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare slipper de fasta avgifterna till nätägaren samt grundavgiften för elabonnemang hos elleverantören. Medlemmarna betalar endast för den el som förbrukas, och den debiteras på månadsavgiften. Av månadsavgiften avsätts 67kr till den inre reparationsfonden.

Här finns även en inre reparationsfond som i skrivande stund ligger på: 4284:-

Bostaden är lämplig för alla åldersgrupper då den ligger i markplan.

Här är det bara att flytta in och njuta.

Välkommen att anmäla dig/er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall