Kommande

Himmelsbodavägen 36C lgh 19

Botkyrka kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1980
Förening
BRF Himmelsboda Hem
Om föreningen
Avgift
2 500 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
35 135 kr/m²
Kommande

Känn dig som hemma i denna mysiga lägenhet från sekelskiftet. Byggåret gör sig påmint från 1890 genom dess charmiga stuckaturer, den magnifika takhöjden och fönster i flera väderstreck vilket get ett trevligt ljusinsläpp.I lägenheten finns ett sovrum, kök med matplats samt två klädkammare.

En parkeringsplats är avsedd för lägenheten. Föreningen har solceller vilket gör att de har låga uppvärmningskostnader. I föreningen finns en gemensam veranda och balkong samt en bastu med badtunna som ligger på en höjd med fantastisk utsikt. Föreningen accepterar juridisk person och tillåter andrahandsuthyrning.

Området är lugnt, naturnära och vackert runt knuten har ni ett naturreservat där det finns mountainbikeleder, löpspår, cykelvägar, skidspår, lekplatser samt badplats och café. Mellan alla gamla fina skogar och klippor finns två dammar och en bäck. Det är ca 10 min promenad till busstationen, Gjuteriet, på Huddingevägen. Med buss till Tumba ca 2 min. Med buss till Tullinge ca 5 min. Från Tumba station är det ca 25 min med pendeltåget till Stockholm C.

Kontakta mäklaren Jessica Holappa för att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Jessica Holappa

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Jessica Holappa, HusmanHagberg Hägersten
070-9988146

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.