Marmorgatan 3

Breared, Varbergs kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63,1 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Brearedslyckan 1
Om föreningen
Avgift
3 201 kr/mån
Driftkostnad
13 016 kr/år
Pris/m²
41 204 kr/m²
Antal besök
1 291

Välkomna till Marmorgatan 3! Ljus färgsättning, öppen planlösning, fräscha ytskikt och genomgående parkettgolv är tongivande för detta trivsamma hem nyproducerat 2017. Här finner ni en välplanerad lägenhet med moderna vitvaror, gott om förvaring samt ett generöst badrum med vardagskomfort i form av golvvärme och tvättutrustning. På den inglasade balkongen finns gott om plats för bord, stolar, stora gröna växter och härliga ljusslingor - en perfekt plats för en rykande kopp te under kalla höstdagar, ett glas bubbel under ljumna sommarkvällar samt trevliga middagar med släkt och vänner.

Som boende i föreningen har du rätt till en parkeringsplats i garage. Har du parkeringsplats i garage har du även möjlighet att köpa till parkeringstillstånd för parkering utomhus. Föreningen har precis installerat solceller, ett kostnadseffektivt uppvärmningssystem som kompletterar fjärrvärme och el. I dagsläget genererar solcellerna ett överskott av energi. Föreningen får också hyresintäkter från telemaster på taket.

Det är cirka 100 meter till ny stor förskola, cirka 1 km till havet och cirka 700 meter till stora Coop.

Breared är ett lugnt och omtyckt område med närhet till centrum, havet och naturen. Här finns förskolor och skolor, kvartersrestauranger och kollektivtrafik, allt inom bekvämt gångavstånd. För er som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter i Breared. I närområdet finns ett elljusspår, Påskbergsvallens fotbollsanläggning och inomhushallar för en rad olika aktiviteter. Nere vid Apelvikens strand hittar ni ett utbud av restauranger, vattenaktiviteter samt strandpromenaden som går hela vägen in till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Anna Åberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Anna Åberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-234 34 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.