Tallvägen 5A

Bredsand, Sundsvalls kommun Se på karta

635 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
72,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1972
Förening
BRF Strandparken
Om föreningen
Avgift
4 642 kr/mån
Driftkostnad
3 012 kr/år
Pris/m²
8 759 kr/m²

Varmt välkommen till Tallvägen 5A och denna ljusa och trivsamma tvåa i populär Brf Strandparken.

Denna bostad är genomgående ljus och har en välplanerad planlösning. Här finns ett ljust och fint kök med plats för ett rymligt köksbord vid fönster. Från köket når du den öppna balkongen med havsutsikt. Vardagsrum med plats för soffgrupp och övrig möblemang. Här är ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och den helglasade balkongdörren mot den inglasade och rymliga balkongen. Sovrum med flera garderober och havsutsikt. Hall med plats för hatthylla och skoställ. Fint badrum med kaklade väggar.

Här bor du i en stabil förening där många höjdpunkter som bidrar till bekväma boenden kan lyftas fram. På varje våningsplan finns en gemensam tvättstuga som delas mellan fyra hushåll samt rymliga lägenhetsförråd. Ytterligare ett förråd finns i källarplan. Föreningen har nyligen installerat nya hissar varav varje trapphus har två hissar. I föreningen finns gott om parkeringsplatser och lediga motorvärmarplatser finns omgående. I föreningen finns två övernattningslägenheter till gäster. Medlemmarna har också tillgång till bastu, gym, snickarbod, biljardbord, boulebanor och vävstuga.

Som medlem i denna förening bor du mycket nära havet med fin sandstrand och härliga promenadstråk. I nedre Bredsand har du också nära till matvarubutik och pizzeria. Här finns god förbindelse med buss till centrala Sundsvall.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Pernilla Nylund

Bjurfors Sundsvall
Mäklare Pernilla Nylund, Bjurfors Sundsvall
+46706850245

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.