Spannvägen 17, 2 tr

Bromma - Abrahamsberg, Stockholm Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Byggår
1942
Avgift
2 525 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
57 317 kr/m²

Bland tallar och berghällar på toppen av Abrahamsbergs ”Röda Stad” ligger denna charmiga och nyrenoverade pärla. Bostadens gavelläge gör att ljuset flödar in från tre väderstreck, vilket tillsammans med en fantastisk planering och fåglar och ekorrar som närmsta granne gör detta till ett hem att trivas i! Den väl tilltagna balkongen med fri utsikt gör sitt till för att ge det där ”lilla extra” som många letar efter.

Lägenheten genomgick en stor renovering 2017 med bl a nytt kök och nya ytskikt vilket ger ett mycket harmoniskt och fräscht intryck. Lägenheten är dessutom belägen i ett av områdets bäst belägna hus en bit från gatan och med mycket grönska omkring. En mycket välskött förening med god ekonomi gör att du även kan sova gott om natten utan oro för t ex avgiftshöjningar. Bara att flytta in med andra ord!

Med naturen runt hörnet och vackra promenadvägar är lägenheten perfekt för dig som vill koppla av från storstadens puls och samtidigt ha tillgång till stadens aktiviteter. De goda kommunikationerna gör detta möjligt inom ca 10 minuter. Man behöver emellertid inte åka till city för att storhandla då lägenheten ligger på promenadavstånd till Brommaplan med sitt stora utbud av butiker, apotek och ypperliga kommunikationer mot Drottningholm. Kommunikationerna för dig även snabbt till Ekerö kommuns fantastiska naturreservat med rekreationsområden, vandringsleder m m.

Området har ett stort kulturhistoriskt värde där stadsplanen från 40-talet föreskrev att husen skulle placeras på naturmark och byggas i rött tegel, därav ”Den röda staden”.

Välkommen!

För mer info: https://www.hemsidan.com/stockholmshus3

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bromma