Kommande

Bäckbornas väg 13

Bromma Beckomberga, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Förening
BRF Österbäcken
Om föreningen
Avgift
3 843 kr/mån
Pris/m²
34 103 kr/m²
Kommande

*För mer information, kontakta ansvarig mäklare*

Unik 2:a med stor uteplats mot den lugna grönskande innergården! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stora sociala ytor för soffgrupp, matbord m.m. Modernt kök som renoverades 2017 till både estetiskt och praktiskt perfektion. Mycket stort sovrum som erbjuder gott om ytor för dubbelsäng, garderober och andra sovrumsmöbler som kan önskas. Helkaklat badrum i ljus utformning. Från vardagsrummet når man den underbara uteplatsen som erbjuder gott om plats för bord, stolar, grill, loungegrupp m.m. Uteplatsen har ett fantastiskt läge mot den lugna innergården och erbjuder många soliga timmar att avnjuta.

Hiss i huset. Parkeringstillstånd ingår i avgiften!

Välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en underbar grönskande innergård med grillplats, bord och bänkar och lekplats. En perfekt plats för grillkvällar, kräftskivor eller andra sociala tillställningar.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man valt att bevara grönska för att skapa ett barnvänligt och vackert bostadsområde. Välsorterade mataffärer samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor. I området finns även trevliga restauranger och caféer.

Några minuters gångavstånd till kommunikationer via buss 117 som har täta turer till Spånga pendeltåg och Brommaplan t-bana. Vid Brommaplan finns utöver goda kommunikationer ett stort utbud av service, mataffärer, gym, restauranger och butiker. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som även ligger granne med Bromma flygplats.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Isak Oddsson

Notar
Mäklare Isak Oddsson, Notar
0708-22 70 98
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.