Beckomberga Allé 4

Bromma - Beckomberga, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Förening
BRF Äppelgården i Bromma
Om föreningen
Avgift
3 378 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
46 797 kr/m²
Antal besök
587
Dagar på Hemnet
5

Med ett av områdets absolut bästa lägen finns nu möjligheten att bli ägare till detta drömboende. Denna rymliga 2:a disponeras med stort sovrum, fräscht badrum, renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, samt bostadens riktiga juvel – den stora uteplatsen om ca 50 kvm som löper längs med hela lägenheten. Känslan av att bo i ett eget radhus har aldrig gjort sig mer påmind och uteplatsen är verkligen en förlängning av lägenheten under de varmare månaderna. Här kan ni bjuda hem släkt och vänner för härliga grillmiddagar, spelkvällar & andra trevligheter.

Fantastiska förvaringsmöjligheter via ett lägenhetsförråd/klädkammare och garderobsvägg i hallen samt ytterligare garderober i sovrummet.

I den redan låga avgiften ingår dessutom både tv & bredband, värme samt varm -& kallvatten!
Ni bor här i en av områdets bästa föreningar med mycket god ekonomi, friköpt mark (ingen tomträtt) samt en av få föreningar i området som erbjuder laddplatser.
Beckombergaområdet är ett expansivt område som verkligen satt sig själv på kartan de senaste åren. Hit flyttar varje år massvis av trevliga människor som uppskattar området för dess lugn och grönskande natur. Trots detta är det endast 15 minuter in till stan, vilket gör området extra populärt. I området finns flertalet populära skolor och förskolor så som Beckombergaskolan, Raoul Wallenbergs skola, Kastanjelundens förskola och närhet till bl.a. Norra Ängby skola.
I området finns goda kommunikationer med buss 117, vars hållplats endast ligger en 2 minuters promenad från lägenheten, som tar er till Brommaplan på ca 5-7 minuter, samt Spånga station. Ni kan även promenera till Islandstorget eller Råcksta där ni hittar tunnelbanans gröna linje. I området finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, Bistro Bromma och Arigato sushi för att nämna några. För den aktive finns gymmet Puls & träning, simhall och sporthall i området och det är även nära till flera trevliga promenadstråk, så som utmed Kyrksjölötens naturreservat och Judarskogens naturreservat.

Varmt välkomna att kontakta mig för mer information om bostaden, föreningen och området!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bromma

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 13:45–14:30
  Bokad visning, anmälan krävs och görs via hemsidan eller via ansvarig mäklare- Varmt välkomna!
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 17:45–18:15
  Bokad visning, anmälan krävs och görs via hemsidan eller via ansvarig mäklare- Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.