Follingbogatan 18, 4tr

Bromma - Beckomberga, Stockholm Se på karta

1 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Våning
4, hiss finns
Byggår
1930
Avgift
3 526 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
47 436 kr/m²
Antal besök
1 669
Dagar på Hemnet
21

Med stort nöje kan jag nu presentera denna fantastiska 2 rummare med kokskåp i en av Beckombergas vackraste förening. Vid Klockhusparken har Riksbyggen byggt om fd Bromma sjukhus från 30-talet till toppmoderna bostäder. Dessa bostäder präglas av störa spröjsade fönster, hög takhöjd och djupa nischer. På varje våningsplan finns vardagsrum och fullutrustat kök. Brf Klockhuset har flera gemensamhetsutrymmen med bland annat 6 gemensamma balkonger, festlokal, övernattningslägenhet och bastu.

Beckombergaområdet är ett expansivt område med mycket grönskande natur vilket bidrar till områdets lugn. Tillsammans med att det endast är 15 minuter in till stan, gör området extra populärt. I området finns goda kommunikationer med buss 117 som tar er till Brommaplan på ca 5-7 minuter, samt Spånga station. Ni kan även promenera till Islandstorget eller Råcksta där ni hittar tunnelbanans gröna linje.
I området finns flertalet populära skolor och förskolor så som Beckombergaskolan, Raoul Wallenbergs skola, Kastanjelundens förskola och närhet till bl a Norra Ängby skola.

Här finns även tre välsorterade matbutiker (Ica Supermarket Spångavägen, Ica Nära Söderberga samt Hemköp Ängby Torg) samt flera trevliga restauranger och fik, Bromma bistro och Arigato sushi för att nämna några.
För den aktive finns gymmet Puls & träning, simhall och sporthall i området, och det är även nära till flera trevliga promenadstråk och grönområden samt naturreservaten i Kyrksjölöten och Judarskogen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bromma

Kontakta mäklaren

Marcus Elmersson

Bjurfors Bromma
Mäklare Marcus Elmersson, Bjurfors Bromma
076-136 56 55

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Sön 29 nov kl. 11:30–12:00
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.