Drachmannsgatan 22

Bromma Blackeberg, Stockholm Se på karta

2 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
BRF Bohuslänningen 1
Om föreningen
Avgift
3 498 kr/mån
Driftkostnad
3 960 kr/år
Pris/m²
40 556 kr/m²
Antal besök
238
Dagar på Hemnet
1

Mycket fin tvåa med guldläge uppe på toppen av området, endast två minuter från Islandstorget. Perfekt planerad med genomgående fönster, massor av grönska runt omkring samt en västvänd balkong med härlig eftermiddagssol. Dessutom ett smakfullt renoverat kök i absolut toppskick, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett rymligt sovrum med fönster mot den tysta skogen bakom huset. Mycket hemtrevlig känsla som bör upplevas på plats. Dessutom en stabil och välskött förening med alla stora renoveringar gjorda. Här är det bara att flytta in och trivas direkt, så hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Nilsson

Notar
Mäklare Andreas Nilsson, Notar
0708-99 79 02
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.