Bergslagsvägen 25

Bromma Brommaplan, Stockholms kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
BRF Syskrinet 14
Om föreningen
Avgift
3 335 kr/mån
Driftkostnad
6 348 kr/år
Pris/m²
42 768 kr/m²
Antal besök
1 167
Dagar på Hemnet
8

Trivsam tvåa (MÖJLIG TREA) med en härlig balkong som vetter åt söder, utmärkt planlösning och ett perfekt läge i Bromma! Bostaden ligger lugnt och ostört på gaveln med fönster i tre väderstreck vilka är helt skyddade från insyn. Köket är trevligt med gott om förvaring bakom luckor i en fin grönt färg, det finns en naturlig del för matplats. Vardagsrummet bjuder på ett stort fönster i rakt söderläge med endast grönska utanför! Sovrummet rymmer en dubbelsäng och förvaringslösningar, härifrån nås balkongen via vackra dubbeldörrar. Badrummet är kaklat med badkar och förberett för egen tvättmaskin. Det finns garderober i hallen som ger utmärkt förvaring.

Här bor man i en välskött förening med mycket god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en stor dold tillgång, vilka säljs varefter de blir lediga. Fiber ingår i månadsavgiften. Det finns två tvättstugor och en av dessa ligger i samma hus som bostaden. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som ligger på Bergslagsvägen 43 som kostar 200 kr/natt.

Att promenera till Brommaplan tar bara några få minuter och här finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker, bageri m.fl. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö/Färingsö, Solna/Sundbyberg och direktbuss till Arlanda m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarnskogens naturreservat och Judarnsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation, det finns stigar för både löpning och promenader och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.