Masugnsvägen 50 *Accepterat pris*

Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun Se på karta

3 295 000 kr

3 895 000 kr -15 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Masugnen
Om föreningen
Avgift
3 393 kr/mån
Pris/m²
55 847 kr/m²

- MÖJLIG 3:A MED UTEPLATS & SJÖGLIMT - NYPRODUKTION -

Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna helt nyproducerade 2:a med exklusivt vattennära läge och sjöglimt från vardagsrummet! Inflyttning beräknas i november 2022.

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med ljus och fräsch skandinavisk design! Genomgående vitlaserad stavparkett i ask, fönsterbänkar i natursten och vita väggar. Varenda kvadratcentimeter är väl genomtänkt vilket gör denna planlösning svårslagen! På 59 kvm erbjuds generösa sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett kök med släta vita luckor, grå bänkskiva och rostfria energieffektiva vitvaror som delad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Sovrummet är generöst tilltaget och har fönster mot den rofyllda innergården. God förvaring erbjuds i en klädkammare som ligger i anslutning till rummet. Badrummet är inrett med grått klinkergolv med komfortvärme (tillval) och vitt väggkakel samt utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med väggskåp ovanför. I hallen finns ytterligare förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Vid Bällstaviken i södra Mariehäll planerar JM för kvarteret Strandkanten med 70 nyproducerade bostäder nära vatten och goda kommunikationer. Utanför porten ligger tvärbanans station Karlsboda­vägen varifrån tvärbanan tar dig till Sundbybergs centrum på 3 minuter eller till Alviks t-bana på 7 minuter.

Det tidigare industriområdet kommer att omvandlas till en attraktiv blandstad med bostäder, förskola och service. Förutom nya lokala parker, torg och stadsgator planeras här för en strandpark med promenadväg längs vattnet.

Besök JMs projektsida för ytterligare information: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/bromma/strandkanten/

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Bromma

Kontakta mäklaren

Inez Domé

Svenska Mäklarhuset Bromma
Mäklare Inez Domé, Svenska Mäklarhuset Bromma
070-7444446