Söderberga Allé 58

Bromma / Söderberga, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1995
Förening
BRF Soltunet
Om föreningen
Avgift
3 980 kr/mån
Driftkostnad
6 660 kr/år
Pris/m²
28 099 kr/m²
Antal besök
1 614
Dagar på Hemnet
10

Stor 2:a med genomgående planlösning som enkelt kan omvandlas till en 3:a om så önskas. Fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde och insynen är minimal. Planlösningen erbjuder lättmöblerade sociala ytor.

Trevlig hall med direktaccess till klädkammare, stort badrum med tvättmaskin och badkar samt rymligt sovrum som erbjuder gott om plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöbler som kan önskas. Ljust kök med plats för matbord. Från köket når vi även den fantastiska balkongen som är stor nog för bord och stolar eller loungegrupp. Stort vardagsrum med utsikt mot den trevliga innergården. Detta rum kan enkelt byggas om så man får tillgång till ytterligare ett sovrum.

Bostadsrättsföreningen erbjuder flera gemensamma lokaler som kan nyttjas av boende, bland annat bastu, grillplats och övernattningslägenhet. Föreningen är välskött och sänkte avgifterna 3% i början av 2020. Skuld per kvm = 5 644 kr

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Välsorterad mataffär, sushi samt gym på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor.

Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min. På ca 10 minuter tar du dig till tunnelbanestationen Råcksta som tar dig vidare in mot City via gröna linjen. Kort promenadavstånd (ca 12 minuter) till Råcksta som både erbjuder välsorterad affär och gym. Inte långt bort ligger även Vällingby med ett brett utbud av butiker, restauranger, biograf, systembolag och mycket mer!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Isak Oddsson

Notar
Mäklare Isak Oddsson, Notar
0708-22 70 98
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019