Tranebergsvägen 56

Bromma - Traneberg, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Byggår
1935
Förening
BRF Taberg 8
Om föreningen
Avgift
2 969 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
56 509 kr/m²

Välkommen till en av Alviks/Tranebergs absolut bästa föreningar och denna fina och välplanerade tvåa. Detta är en bostad med alla rätt då ni erbjuds välbevarade och tidstypiska originaldetaljer såsom fiskbensparkett samt generös takhöjd. Bostaden är i väldigt gott skick med renoverat kök, helkaklat badrum och fräscha ytskikt. Bostadens 53 kvm är ytterst väldisponerade med ett stort sovrum som enkelt rymmer en större dubbelsäng, kök med plats för matbord och fin utsikt mot lummig grönska samt ett vardagsrum som kan möbleras för stora umgängen. Därtill finns gott om förvaring via klädkammare, garderob samt två förrådsutrymmen.

Ni bor här i en av områdets bästa och mest solida föreningar, den långfristiga skuldkvoten ligger på 294 kr/kvm! Föreningens fastighet har dessutom genomgått alla större renoveringar de senaste åren med nya treglasfönster med tippfunktion, tak- och fasadrenovering (läs mer om dessa i faktafliken) och i dagsläget finns inga större renoveringar planerade. Föreningen erbjuder även en väldigt trevlig och lummig bakgård med sittgrupp, kryddväxter och grillplats. Denna blir som din egen baksida under den varmare delen av året. Föreningen har även en snickarbod samt ett cykelrum med plats för cyklar och barnvagnar.

Läget är optimalt med perfekt avstånd till kommunikationer. Ett stenkast från bostaden finner ni Alviks tunnelbanestation som tar er in till city på ca 5 min. Där finner ni även tvärbanan mot Solna/Sickla, flertalet busslinjer samt Nockebybanan. Här finns även ett komplett serviceutbud med matbutik, gym, frisörer, restauranger och caféer. Till Mälarens strandlinje är det endast ett par hundra meter och här finns trevliga promenadstråk, löparspår och badplatser.

Har ni några frågor eller funderingar kring bostaden, föreningen eller området är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bromma