Klädesvägen 38, vån 2

Brommaplan, Stockholm Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Bromma Tracks
Om föreningen
Avgift
3 060 kr/mån
Pris/m²
51 852 kr/m²

Accepterat pris 2 800 000 kr - Ring för visning och mer info!

Toppfin och modern 2:a om 54 kvm med ljus och öppen planlösning. Stor balkong längs lägenhetens ena sida. Tillgång till grönskande gård med pool och soligt trädäck. Centralt läge nära Brommaplan all närservice man behöver och T-bana med ca 15 min till stan. Föreningen godkänner juridisk person som medlem.

Bostaden är i genomgående toppskick med smakfulla och tilltalande materialval. Stor balkong längs hela lägenhetens soliga södersida med plats för utemöbler och planteringskrukor. Bostadens ytor är välplanerade och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härlig rymd, luftiga ytor och mycket ljus. Köket är från kvalitativa HTH med maskiner från Siemens. Köket ger en modern känsla med smakfull kombination genom vita luckor, snygga handtag och grå bänkskiva. Matplats för trevliga middagar i den öppna planlösning mot vardagsrum, allt i ett underbart ljusinsläpp från flera fönster. Vardagsrum inbjuder till luftiga ytor och socialt umgänge. Vidare finns här ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Härifrån finns även lägenhetens andra utgång till den stora balkongen i soligt söderläge. Ett väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar, snyggt klinkergolv samt egen kombimaskin för tvätt och tork. Bra förvaring genom flera garderober. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter. Det tillsammans med det högt och fritt gavelläge gör att man trivs här!

Den stora innergården erbjuder en gemensam pool med soldränkt trädäck samt både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gemenskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast några minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Föreningen har parkeringsplatser utomhus och i garage under gården. Det är generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven!

Välkommen till Brf Bromma Tracks och Klädesvägen 38!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma