Brunnshögsgatan 40

Brunnshög, Lunds kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Life
Om föreningen
Avgift
3 483 kr/mån
Pris/m²
43 039 kr/m²

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett nyproducerat, modernt och klimatsmart boende med en smart och effektiv planlösning!

Här erbjuds två rum och en boyta om ca 51 kvm. Den välkomnande entrén erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning på ett trevligt och socialt sätt. Den öppna planlösningen i kombination med läget på andra våningen bidrar till lägenhetens härliga ljusinsläpp.

Köket är smart planerat med gott om förvaring och diskmaskin. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matplats. Här finns dessutom en generös balkong som förhöjer livskvalitén för er som boende. Sovrummet är rogivande med utsikt mot balkongen. Även här finns goda förvaringsmöjligheter för att hålla boendet organiserat. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med dusch.

Här erbjuds mycket bra förbindelser till centrum, samtidigt som det ger en lugn och avkopplande kvarterskänsla.

Lägenheten är byggd med hållbarhet i tanken, med effektivt resursutnyttjande av energi och material. Den klimatsmarta designen ger ett hållbart boende med låga driftskostnader, vilket gör att det är ett bra val för den som vill ha ett ekonomiskt och hållbart boende.

Brf Life är en nyproducerad förening uppförd av Granitor, som erbjuder hög kvalitet och ett öga för detaljer. Föreningen har också en 3-årig räntegaranti. Detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet i din investering.

Varmt välkomna till ett bekvämt och nyproducerat boende på attraktivt läge!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Belma Celik

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Belma Celik, Bjurfors Lund Centrum
0739206668

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.