Korstörnegatan 19

Centrala Hisingen, Göteborgs kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Biarea
19,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Kubik
Om föreningen
Avgift
2 907 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
65 288 kr/m²

Modern studiolägenhet i nyskick erbjuds nu på Korstörnegatan 19.

Här finner du en rymlig och luftig bostad om 52 kvm med ett stort loft som är något utöver det vanliga. Generös takhöjd på 4,49 meter och stora fönsterpartier om 3,5 meter skapar tillsammans en fantastisk rumsvolym med härligt ljusinsläpp. Egen entré från gatan och direkt innanför dörren möts du av en tidlös och modern atmosfär med ljusa golv, grå ytskikt och trädetaljer. Stilrent och fullt utrustat kök i grått. Rymliga sällskapsytor med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. En trappa leder upp till loftet med utsikt ner över sällskapsytorna, här erbjuds plats för både dubbelsäng och kontorshörna eller extra förvaringsmöbler om så önskas. Till bostaden hör en mindre stenbelagd uteplats.

Föreningen godkänner både privatpersoner och juridiska köpare, och du får använda lägenheten till att bedriva verksamheter som är anpassade till bostaden! Föreningen ger dig tillgång till ett stort gemensamt orangeri som är fullt utrustat för samvaro och tillställningar. Tillgång/möjlighet till att hyra parkering precis utanför för 800kr/månaden. Total yta inklusive loft är 71,5 kvm.

Här bor du med ett attraktivt läge mitt på centrala Hisingen, nära till allt och i en byggnad som ger en internationell torgkänsla. I närheten av byggnaden går flera spårvagnslinjer som tar dig till centrala Göteborg på ca 7-8 minuter och inom promenadavstånd finner du bland annat Bravida-arena samt Wieselgrensplatsen med stort serviceutbud av matbutik, frisör, restaurang med mera. Området genomgår en stor upprustning och större serviceutbud kommer tillkomma. I närområdet hittar du även Kville Saluhall och naturområden som Flunsåsparken samt Rambergets hänförande utsikt.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Jesper Karlsson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Jesper Karlsson, Bjurfors Hisingen
0736334512