Nyproduktion

Rödlönnsgången 34

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Göthe
Om föreningen
Avgift
3 099 kr/mån
Pris/m²
56 509 kr/m²
Nyproduktion

Detta är en bostad för dig som vill ha det lilla extra av ditt boende! En tvårummare med två loft och en rejäl takhöjd på ca 4,4 meter, gör denna bostad unik!
Tack vare de stora fönsterpartierna och sin rejäla takhöjd på ca 4,4 meter, får lägenheten ett fint ljusinsläpp och upplevs ljus och luftig.

Köket och vardagsrummet är förenat i en öppen planlösning och har en social prägel som ger gott om plats till gemenskap. Bostadens sovrum är i bra storlek och inne i sovrummet nås den väl tilltagna klädkammaren som har plats för både hängande samt liggande förvaring.

Föreningens innergård som ligger i söderläge där möjlighet finns till både morgonkaffe och lunch i solen samt en vindsvåning med tvättstuga och gemensamhetslokal där takfönster låter ljuset flöda in under större delen av dagen. Här nås även de fina takterrasserna. Föreningens medlemmar kommer även ha möjligheten att hyra ett övernattningsrum med hotellkänsla när familj och vänner är på besök. Lundbypark är ett bostadsområde som passar de flesta, oavsett intresse. Perfekt beläget på centrala Hisingen för er som önskar en bostad där ni kan levas och bo nära både stad och natur.

Missa inte denna bostad - Varmt välkommen på visning till Rödlönnsgången 34 och Brf Göthe!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen