Nyproduktion

Trollhasselgatan 25

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
79 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Göthe
Om föreningen
Avgift
4 202 kr/mån
Pris/m²
45 506 kr/m²
Antal besök
612
Dagar på Hemnet
30
Nyproduktion

Nu finns det chansen att förvärva en spegelvänd variation av denna fantastiska tvårummare på hela 79 kvm ut till försäljning!

På Trollhasselgatan 25 finns denna unika lägenhet med loft, rejäl takhöjd på ca 4,4 meter och en egen entré från gatan.
Bostadens loft befinner sig i det rymliga sovrummet och kan inredas som lekrum, bibliotek eller kreativ arbetsplats för flera personer, här sätter endast fantasin gränserna.
De höga fönsterna gör att lägenheten upplevs mer rymlig och ljus med hjälp av det naturliga ljuset. Kök, matplats och vardagsrum upplevs större med ljusinsläpp från två väderstreck. Det helkaklade badrummet håller en hög och modern standard. Vidare finns handfat med kommod, vägghängd wc från Ifö samt spegelskåp från IKEA. Rummet har en tvättavdelning med en praktisk arbetsbänk över tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens samt överskåp som underlättar vardagen.

Föreningens innergård som ligger i söderläge där möjlighet finns till både morgonkaffe och lunch i solen samt en vindsvåning med tvättstuga och gemensamhetslokal där takfönster låter ljuset flöda in under större delen av dagen. Här nås även de fina takterrasserna. Föreningens medlemmar kommer även ha möjligheten att hyra ett övernattningsrum med hotellkänsla när familj och vänner är på besök. Lundbypark är ett bostadsområde som passar de flesta, oavsett intresse. Perfekt beläget på centrala Hisingen för er som önskar en bostad där ni kan levas och bo nära både stad och natur.

Varmt välkommen att anmäla er på visningen!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen