Södergatan 9B

Centrala Märsta, Sigtuna Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1992
Förening
BRF Södergatan
Om föreningen
Avgift
5 345 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
22 143 kr/m²
Antal besök
722
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till våning 5 av 5 i hus med hiss, högst upp på Södergatan utan insyn och grannar ovanför. "Rättvänd" lägenhet på så sätt att man har sol hela eftermiddagen och alla fönster mot innergården gör att man inte störs av det centrala läget!

Lägenheten är mycket ljus och välplanerad med fönster åt flera väderstreck. Köket har vita luckor, side-by-side kyl/frys med ismaskin, diskmaskin och smarta eluttag för laddning via USB.

Vardagsrummet har fått ny ekparkett på golv och ny tapet på väggarna 2019. Här har man utgång till den stora balkongen i vinkel. Här är man högst upp och kan både sola och grilla ostört och har en fin vy över innergården.

Duschrummet har delvis kakel på väggarna, plastmatta och är förberett med både el och vatten till tvättmaskin - bara att beställa och koppla in!

Sovrummet är rymligt med garderobsvägg och klädkammare samt plats för skrivbord/hemmakontor.

Rymlig hall med 2 garderober.

Tvättstuga finns bekvämt i samma trapp på entréplanet och i källarplanet finns ett separat förråd som hör till lägenheten.

I föreningen, som har god ekonomi och sänkte månadsavgiften 2021, finns garage med både plats för personbil och MC.

Det centrala läget mellan Märsta Station och Centrum är mycket bra och härifrån har man nära till allt! I Märsta Centrum finns flera butiker som HM, Lindex, Eurosko, Apotek, Systembolag och flera matvarubutiker. Det finns även flera populära restauranger och fik i närområdet. Bra bussförbindelser från Södergatan till bl.a Coop och Lidl.

Välkommen att anmäla dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg