Attundagränd 5, högst upp

Centrala Sollentuna, Sollentuna Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Stadsträdgården i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
2 819 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
59 091 kr/m²

Om läget är viktigt för dig har du kommit helt rätt! Här bor du bokstavligt talat ett stenkast från Sollentuna Centrum med dess rika utbud av butiker, restauranger, caféer osv. och med pendeln är du på centralen på en kvart.

Brf Stadsträdgården är en förening om totalt 62 lägenheter fördelade på två huskroppar sammanlänkade av ett gemensamt trapphus. Husen färdigställdes 2016 av Hökerum bygg och såväl de gemensamma ytorna som lägenheten håller nyskick rakt igenom.Bostadsrättsföreningen Stadsträdgården har inte fått sitt namn av
en slump. På taket till de två sammanbyggda husen finns det två stora gemensamma terrasser med odlingslådor. Där kan man som boende i huset ha sin egen trädgård i miniatyr en modern form av kolonilott som man dessutom praktiskt nog kan ta hissen till. Räcker inte egen natur i miniatyr så vänder sig föreningens hus mot Malmparken som är den största stadsparken i Sollentuna. Föreningens hus innehåller 62 bostadslägenheter. Alla lägenheter, tvåor och treor, har en stor balkong. Då menar vi verkligen stor; för många av balkongerna har en yta på över 20 kvm.

Balkongen är på hela 16 kvm och dessutom inglasad. Här har du verkligen ett extra rum under större delen av året. I huset finns dessutom en fantastisk takterrass, perfekt för grillkvällarna eller bara njuta av solen. Dessutom finns möjligheter att nyttja odlingslådor på den andra gemensamma terrassen, här kan du få egenodlad färskpotatis och jordgubbar till midsommarfesten.

Lägenheten bjuder på en trevlig öppen planlösning med fullutrustat rymligt kök och ett vardagsrum med plats för såväl matsalsdel som soffgrupp, ett bra sovrum med yteffektiva skjutdörrar och bra förvaring samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

OMRÅDET

MALMPARKEN
Under sommaren 2020 beräknas Malmparken vara klart. När allt är klart kommer det finnas aktivitetsplan för fotboll, skridskoåkning, basket, volleyboll och utegym, skatepark, boulebana, beachvolleybollplan, basketplan, bollplan och isbana samt löparbana.

Förutom aktiviteter skapas även ett grönområde med grillplats. I sydvästra entrén ska man resa ett konstverk som ungdomar och konstnärer tillsammans har arbetat fram.
Det blir även vattenlek, en plats formad som en triangel, där det kommer spruta upp vatten och som man kan springa i och som är ljussatt under kvällen.
Malmparkens nya lekpark där allt från rutschkana, klätterställning och hinderbana har utformats av konstnärer. I lekparkens olika delar kommer det finns allt från sittplatser med bord, sandlåda, solskydd - och så klart gungor.

TUSBYSTRÅKET
I samband med bygget av den nya Tingsrättsbyggnaden kommer man även bygga om en del av Tusbystråket. På markplanet i nya Färgskrapan vid Tusbystråket kommer det finnas lokaler för butiker och caféer.

MÄSSOMRÅDET
Här kommer även ett helt nytt kvarter. I de nya kvarteren vid gamla mässområdet pågår planarbete för ca 700 bostäder samt lokaler för handel, kontor och andra verksamheter. I samband med den nya bebyggelsen finns även planer på att bygga om och ansluta den södra delen av Malmvägen direkt till Turebergsleden.

KOMMUNIKATIONER
Med pendeltåg kan du enkelt ta dig in till Stockholm City på korta 16 minuter och därefter vidare mot bland annat Tumba, Älvsjö, Södertälje eller Nynäshamn. Utöver detta går pendeltåget dessutom mot Arlanda, Uppsala och Upplands Väsby. Vid Sollentuna station finns dessutom busshållplatser som enkelt tar dig runt i Sollentuna och dessutom till; Vällingby, Spånga, Kista, V

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019