Tulegatan 16

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Byggår
2014
Förening
BRF Prisman 1
Om föreningen
Avgift
2 799 kr/mån
Pris/m²
71 327 kr/m²

Välkommen till ett exklusivt boende i eftertraktade Tuletornen! Här bor ni med ett attraktivt läge med såväl närhet till stadens kärna och puls, som till det lummiga grönområdena kring Lötsjön och Råstasjön.

Tuletornen stoltserar med sina väl tilltagna balkonger och sexton våningar höga hus som ger fri utsikt till de boende. Interiörmässig design av Simon Davies och Tomas Cederlund skapar en continental och präglad hotellkänsla från entré ända in på dem små detaljerna.

Letar ni efter ett modernt och bekvämt boende så har ni hittat helt rätt. En härlig lägenhet med en balkong som sträcker sig längs hela lägenheten och runt hörnet. Genomgående hög standard med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum samt en rymlig walk-in-closet.

På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med varierande utbud av butiker, restauranger och caféer samt service.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Utanför dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och Tvärbanan.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar