Vintergatan 3A

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

3 695 000 kr

3 495 000 kr +6%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Byggår
2015
Förening
BRF Idared Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
2 753 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
68 426 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Bostäderna i projektet "Vintergatan" är något helt unikt där man satsat på fina detaljer och exklusiva materialval tillsammans med en naturlig och fin bas. Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier och ljuspigmenterade plankgolv. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten vilket ger en känsla av lyx och exklusivitet. Kyl/Frys och diskmaskin är från Siemens. De stora fönsterna längs lägenheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummet ger gott om plats för bred säng och diverse sovrumsinredning. Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med tvätt och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med tillhörande hyllor. Från balkongen kan solen kan avnjutas under eftermiddag till sen kväll!

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar