Siklöjevägen 21

Centrala Tyresö, Tyresö Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2013
Avgift
2 876 kr/mån
Pris/m²
49 326 kr/m²
Antal besök
2 202
Dagar på Hemnet
19

Ljus och trevlig lägenhet i nyskick med otroligt rymlig balkong/terrass. Plats för både loungemöbler, stor matgrupp och övrigt möblemang. En plats att trivas på. Lägenheten präglas av en modern och social planlösning med ljusa och trevliga materialval. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Ta chansen att flytta in i detta drömboende med närhet till det bästa Tyresö har att erbjuda. Perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Attraktivt belägen i optimalt läge med promenadavstånd till Tyresö C, skolor/dagis, idrottsanläggningar och kort promenadavstånd till kommunikationer och grönområden. Här har du även Tyresö Golfbana ett stenkast bort. Alby friluftsområde vid Albysjön är centrum för friluftslivet i Tyresö. Här finns bad, grillplatser, vandringsleder, motionsslingor och stora gräsytor för olika aktiviteter. Området ligger mitt i ett naturreservat med värdefull natur och kulturhistoriska marker. I terrängen norr och söder om Alby friluftsgård finns två belysta motionsspår som är 2 km respektive 4 km långa. Det finns också ett utegym.

Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Tyresö tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med direktbuss till Gullmarsplan och vidare mot Stockholm C på endast 20 minuter. Detta är en gyllene chans att förvärva en riktigt fin 2a i toppskick.

Här välkomnas vi av en välplanerad och trevlig hall. Ett ljust, öppet och trivsamt vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen, två ljusa och trevliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, samt ett helkaklat, modernt badrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö