Norra Kyrkogatan 16

Centralt, Ängelholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Våning
2, hiss finns ej
Förening
BRF Norra kyrkogatan
Om föreningen
Avgift
3 124 kr/mån
Driftkostnad
3 888 kr/år
Pris/m²
40 714 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva ett boende i hjärtat av Ängelholm. På Norra Kyrkogatan bor du i en stilren, tidlös lägenhet om 49kvm fördelad på två rum och kök med vackra äldre detaljer som ger lägenheten det där lilla extra, bland annat ger bostadens takhöjd en fantastisk känsla av rymd. Tack vare läget mitt i centrum så bor du intill gågatan och alla dess fik, restauranger, shopping och upplevelser.

Lägenheten har ett sovrum i generös storlek med utsikt över innergården, sovrummet nås från vardagsrummet via dubbeldörrar. Det rymliga vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt med plats till hela umgänget och har en öppen planlösning mot köket. Köket är ett äldre kök med lite lantlig stil, bra förvaringsmöjligheter finns i skåp och luckor, tack vare kökets öppna planlösning mot vardagsrummet så lagar du enkelt både maten samtidigt som du underhåller vänner och familj. Plats finns till matbordet och möblerna.
Badrummet är ett helkalklat badrum med dusch och nås vänster om hallen.
Föreningen har en härlig delvis gemensam innergård som boende kan utnyttja, på innergården så finns det växthus som får nyttjas av boende- ett av växthusen tillhör lägenheten.
Genomgående trägolv i hela lägenheten.

Utöver boendet och läget så kan du även njuta av en fika, lunch eller middag för att senare prova på någon av de närliggande upplevelserna så som Ängelholms höjdbana där du kan balansera bland trädkronorna med fina utsikter. Du kan även njuta av en fridfull promenad eller löprunda längts Rönneå omgiven av härlig natur för de dagar du vill komma bort från storstaden. Allt detta i nära anslutning till hemmet oavsett om du väljer att promenera eller cykla. Bostaden har även närhet till stationen som du når på en kort promenad.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Maja Ljeljak

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Maja Ljeljak, Mäklarhuset Ängelholm
0709781918

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas