Poliskroken 9

Centralt, Eslöv Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,8 m²
Balkong
Ja
Byggår
2012
Förening
BRF Fridhem 1
Om föreningen
Avgift
3 625 kr/mån
Driftkostnad
6 900 kr/år
Pris/m²
18 123 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva tvåa om 53 perfekt planerade kvadratmeter med stor balkong i söder. Den här lägenheten lämnar inget övrigt att önska för den som vill bo stilrent. En öppen lägenhet med stora fönster, vackert ljusinsläpp och bra planlösning.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell hall. Det moderna, funktionella och sociala köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Mysigt, socialt och öppet vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för matbord och stolar.

Här bor du centralt med närhet till bland annat matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer, tågstation och butiker. Eslövs centrum ligger inom gångavstånd, Eslövs Tågstation en kort promenad bort och Matbutiker ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lund