Blindgatan 4

Centralt, Falun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Byggår
1984
Förening
BRF Gamla Tullen
Om föreningen
Avgift
3 824 kr/mån
Pris/m²
23 431 kr/m²

Här möts Ni av en charmig bostad belägen i Faluns kulturbevarande område Östanfors. Väldisponerad bostad med fin atmosfär och karaktär där charmiga vinklar möter nytt och modernt. Smakfullt renoverat och helkaklat badrum med påkostade material- och inredningsval där fokus har lagts på välgenomtänkta detaljer. Vidare så ses ett trivsamt vardagsrum med fantastisk utsiktsvy mot Stora Kopparbergs kyrka. Ljust, rymligt kök med plats för matgrupp och fint sovrum med charmigt, valvat fönster. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare samt tre externa förrådsutrymmen. Fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp och fin vy över himmel och takåsar. Förmånlig avgift 3824 kr/mån som inkluderar en egen generös parkeringsplats med motorvärmare, värme, vatten, kabel-tv samt br-tillägg. Delad balkong på våning två med utsikt över innergården och kyrkan. Välskött förening med fin, grönskande innergård med utemöbler och sittgrupper mm.

Möjlighet till flexibelt tillträde - För Dig som önskar ett boende snabbt eller för Dig som vill ha inflytt lite längre fram!

Fastigheten är belägen i omtyckta kulturkvarteret Östanfors. På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. Ett stenkast bort åt andra hållet når du Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun