Borgmästaregatan 1A

Centralt, Kalmar Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Sutaren i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 773 kr/mån
Driftkostnad
7 920 kr/år
Pris/m²
30 641 kr/m²
Antal besök
2 162
Dagar på Hemnet
13

Låt mig presentera något så ovanligt som Borgmästaregatan 1A! Nu har ni möjligheten att förvärva en unik markplanslägenhet som skänker villakänsla tack vare egen entré och egen terrass till uteplats. Med det sagt, välkommen till ett nyckelfärdigt hem där det bara är att flytta in och trivas!

Lägenheten är mycket väldisponerad, vardagsrum och kök i öppen planlösning, vilket utgör en naturlig samlingsplats när vänner och familj är på besök. Den sociala planlösningen erbjuder flera härliga inredningsalternativ. Fortsätter du istället längre in i lägenheten kommer du till det harmoniska sovrummet i rejäl storlek som ligger perfekt avskilt i hemmet. Något som är väldigt uppskattat och kan ses som vardagslyx är att ha en egen tvättstuga i sin lägenhet. Trevligt nog finns det självklart här! Utöver dessa ovannämnda rum besitter lägenheten ett snyggt helklaklat badrum.

Det där lilla extra erhåller bostaden genom en reparationsfond på 8 984 kr. Perfekt för dig som någon gång vill sätta din egna prägel!

Läget för bostaden är bland Kalmars bästa, här bor du med gångavstånd in till Kalmars stadspuls, naturen och närhet till Lindöfjärden och dess mysiga promenadstråk!

Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Visningstider

  • 28
    jul
    Ons 28 jul
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.