Borgmästaregatan 1A

Centralt, Kalmar kommun Se på karta

2 090 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Sutaren i Kalmar
Om föreningen
Avgift
3 773 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
26 795 kr/m²

En lugn oas mitt i city - En bostad helt unik i sitt slag. Många av oss drömmer om ett centralt läge i kombination med lugna och privata omgivningar som platser en bit från stadskärnan erbjuder. På Borgmästaregatan 1A bestämmer du själv när du vill njuta av stadens puls och närvaro. Butiker, restauranger, natur och vatten har du som närmsta granne. När du söker lugn och ro tar du klivet ut på din alldeles egna inramade altan.

2012 blåstes nytt liv i bostaden. Tidigare lokalyta på cirka 78 kvadratmeter fick göra plats för två luftiga rum och kök. Genomgående parkettgolv, tilltalande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och med ett ofta efterfrågat läge är det svårt att inte falla för bostadens charm.

Nuvarande ägare njuter idag av ett stort sällskapsrum som ligger öppet och socialt mot köket. Badrummet är helkaklat och ligger vägg i vägg med ett separat tvättrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom bjuder hemmet på ett väl tilltaget sovrum och förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som garderober. Men det kanske mest unika med bostaden är nog uteplatsen. En inramad altan med höj- och sänkbara fönsterpartier. Markis och infravärme gör det möjligt att förlänga säsongen. Bostaden nås bekvämt från markplan.

HSB Brf Sutaren i Kalmar stoltserar inte bara med sitt attraktiva läge. Föreningens ekonomi är god och avgifterna är låga. För dig som medlem innebär det ett bekymmersfritt boende och låg boendekostnad. 3 773 kr i månaden. Värme, vatten och kabel-TV ingår. I föreningen finns tvättstugor, en övernattningslägenhet på högre höjder samt garage- och parkeringsplatser. I den inre fonden finns närmare 9 000 kr. Perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden eller en fin buffert inför framtida förbättringar.

Utan att låta tjatig, läget är oslagbart. Med Kvarnholmen och dess utbud runt hörnet, samt stormarknad, Lindöfjärden och fina strövområden endast en kort promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020