Sandbäcksgatan 13

Centralt, Linköpings kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2015
Förening
Riksbyggen BRF Mahoniahöjden
Om föreningen
Avgift
3 815 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
44 538 kr/m²
Antal besök
2 290
Dagar på Hemnet
26

På attraktiva Mahoniahöjden erbjuds ett modernt och bekymmersfritt boende mitt i stan med tillgång till garageplats, övernattningslägenhet och gym i föreningen.

På andra våningen i hus med hiss finner ni denna påkostade tvåa med smakfulla materialval och en genomtänkt planlösning. Här inryms ett exklusivt kök från HTH med stor matplats, ett väl tilltaget vardagsrum, sovrum och ett duschrum med tvättavdelning med komfortvärme i golvet. Smarta förvaringslösningar med flertalet platsbyggda garderober i hall och sovrum.

Utöver den smarta planlösningen erbjuder denna bostad en rad olika kvalitéer där framförallt balkongen utmärker sig extra med sin stora yta och perfekta läge ut över den vackra, grönskande innergården som vetter ner mot Tinnerbäcken. Överlag är lägenheten insynsskyddad och omgivningarna är tysta och lugna, trots det centrala läget i stan.

Här bor man i en mycket stabil Riksbyggenförening med god ekonomi, välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Att bo i föreningen upplevs väldigt smidigt. För att komma åt garage och övriga faciliteter tar du bara hissen rakt ner i källaren utan att behöva gå utomhus. Det finns ett rymligt förråd i källaren som hör till bostaden. Månadsavgiften ligger på 3 815 kr och då ingår värme, tv och bredband. Föreningen har garageplatser med laddstolpar för dig med elbil.

Detta är en lägenhet perfekt för dig som värdesätter närheten till citypulsen samtidigt som du kan dra nytta av alla närliggande grönområden för rekreation. Trädgårdsföreningen och Tinnerbäcken ligger som närmsta granne till denna bostad. Det är dessutom krypavstånd till Universitetssjukhuset och busshållplats.

Sammantaget ett toppenboende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591