Industrigatan 13

Centralt, Mjölby kommun Se på karta

745 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Våning
7 av 8, hiss finns
Byggår
1959
Förening
HSB BRF Abbedissan i Mjölby
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 793 kr/mån
Driftkostnad
3 780 kr/år
Pris/m²
12 314 kr/m²

Det finns många fördelar med att bo på Industrigatan 13. Det optimala läget med gångavstånd till Mjölby centrum samtidigt som Svartån med dess härliga promenadstråk återfinns ett stenkast bort. I denna tvårummare finns möjlighet att sätta ens egna karaktär och dessutom med ett ostört läge på sjunde våningen med fin utsikt.

Bostadens 60,5 kvadratmeter är väl fördelade med en välkomnande hall, stort sovrum med generösa garderobsutrymmen samt ett rymligt vardagsrum. Vidare finns kök, duschrum och som pricken över I:et finns en inglasad balkong med trevlig utsikt. I den förmånliga månadsavgiften om 3793 kr ingår vatten, värme, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-TV.

HSB Brf Abbedissan är en av Mjölbys mest populära föreningar och erbjuder en god service till de boende. Här får du tillgång till samlingslokal, tvättstuga, gästlägenhet och trevliga grönytor mm. Pendelstationen når man med endast 5 minuters promenad, därifrån tar man sig sedan snabbt och smidigt vidare till bland annat Linköping, Norrköping och Motala.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Alexandra Öhman, Husfoto
SkandiaMäklarna Mjölby

Kontakta mäklaren

Alvin Egir

SkandiaMäklarna Mjölby
Mäklare Alvin Egir, SkandiaMäklarna Mjölby
+46761662475