Roslagsgatan 27

Centralt Norrtälje, Norrtälje kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Våning
2, hiss finns
Byggår
2018
Avgift
4 237 kr/mån
Driftkostnad
8 052 kr/år
Pris/m²
37 803 kr/m²

Brf Sparven på Roslagsgatan 27 utsågs av Arkitektupproret till Sveriges vackraste nyproduktion 2018.

I det unika huset på Roslagsgatan med sina spröjsade fönster, bandtäckta plåttak och det vackra tornet i hörnet är Brf Sparven som nyproduktion något utöver det vanliga.
Huset är byggt i vinkel med parkeringsgarage och en lummig innergård i soligt sydvästläge. Från balkongen överblickar man såväl den angränsande trädbevuxna lummiga backen upp mot Norra berget, som den egna bostadsgården i eftermiddags - och kvällssol

Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt sydvästläge mot den lugna innergården. Stilsäkert Ballingslövskök med genomgående vitvaror från Siemens. Ett stort sovrum med fönster mot gården samt ingång till extra rymlig klädkammare. Entréhall med inbygd garderobslösning med skjutbara dörrar varav en med spegelglas. Helkaklat badrum med dusch och tvättbänk med TT och TM.

Utanför porten finns möjligheterna för ett rikt liv, oavsett om du föredrar stadsliv eller natur. Hela Norrtälje stadskärna, med sitt utbud av handel och restauranger, ligger inom bara några minuters gångavstånd nedför Roslagsgatan. Här kan ni äta god mat, besöka butiker eller bara promenera längs smågatorna till Societetsparken. Ni når även busstationen med täta avgångar till bl.a. Stockholm, Uppsala eller ut i skärgården. I Sparven bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närheten till vad ni än önskar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Englund

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Englund, Mäklarhuset Norrtälje
0708875222
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas