Nyproduktion

Höjdgatan 1A

Centralt, Nynäshamns kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
BRF Panorama Nynäshamn
Om föreningen
Avgift
1 981 kr/mån
Pris/m²
42 647 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en av Nynäshamns sista nyproducerade 2:a som går att få tag i just nu. Med inflytt i December 2023.

Belägen i Nynäshamns nya landmärke, Brf Panorama Nynäshamn. På en unik plats högt belägen på Höjdgatan planerar RO Properties för ett 10-våningshus med 36 bostadsrätter. Samtliga lägenheter kommer ha generös balkong eller terrass – många med fri panoramavy över skärgården.
Panorama är ett unikt konceptboende avskilt beläget på höjden, men med närhet till Nynäshamns stadskärna och goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm och Gotland. Här finner du lugnet, överraskande nära till mycket.

Totalt skapar vi 36 bostadsrätter på mellan två och fyra rum och kök. Lägenheterna har ett rikt ljusflöde från stora fönsterpartier med vackra vyer över havet och Nynäshamn. Stilren arkitektur och funktion möts i perfekt symbios. Här bor du avskilt och ner för backen väntar en levande småstadsidyll.

Panorama är speciellt på många sätt. Läget på en av Nynäshamns högsta punkter ramar naturligt in och gör platsen till en avskild oas. Det stressfria och bekväma livet är även ett återkommande tema i utvecklingen av bostäderna, gården och de gemensamma funktionerna.

Lägenheterna planeras att byggas högst upp på Höjdgatan med bekvämt gångavstånd till centrum. På cirka 300 meters avstånd ligger butiker, bageri och caféer. På tio minuters promenad når du både pendeltågsstation och den livfulla hamnen med flera restauranger och rökeri.

Ett hem för en enklare vardag
Det är en speciell känsla att flytta in i ett helt nytt hem. Här möts du av moderna materialval och välplanerade ytor. Genomtänkta lösningar och detaljer bidrar till den behagliga helheten. Du kan även vara med och forma det perfekta hemmet för dig och välja hur du önskar disponera bostadsytan.

På bostadsgården finns gemensamma lokaler och funktioner för samvaro och aktiviteter. Vill du ta ett morgondopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur fortsätter du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om.

Gemensamma funktioner förenklar vardagspusslet. I entrén finns ett rum som tar hand om dina matleveranser när du inte är hemma. På gården finns möjlighet att hyra kontorsplats om du vill kunna jobba hemifrån några dagar i veckan, men behöver arbetsro. Har du gäster på besök finns en övernattningslägenhet som underlättar för att stanna över natten.

I Nynäshamn finner du det naturnära lugnet och Stockholms mest lättillgängliga skärgård. Med behagligt avstånd från Stockholm är du i Nynäshamn på 40 minuter med bil eller 50 minuter med pendeltåg. Direkt från pendeltåget kliver du ut i hamnen och möts av flera restauranger, rökeri och hamnbodar. Här är livet berikat av kontrast och variation.

Anmäl ditt intresse på hemsidan www.panoramanynashamn.se
På hemsidan finner du även lägenhetsväljaren.

Inflyttning preliminärt hösten 2023.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nynäshamn

Kontakt

Krister Florin

Fastighetsbyrån Nynäshamn
Mäklare Krister Florin, Fastighetsbyrån Nynäshamn
070-511 52 29